Connect with us

12 lucruri pe care toate FEMEILE le fac în SECRET atunci când sunt DEZBRĂCATE

Uncategorized

12 lucruri pe care toate FEMEILE le fac în SECRET atunci când sunt DEZBRĂCATE

12 lucruri pe care toate FEMEILE le fac în SECRET atunci când sunt DEZBRĂCATE

De multe ori am dat peste articole care vorbeau despre lucruri pe care le înţeleg doar fetele şi motivul pentru care acestea sunt atât de răspândite este faptul că există o multitudine de astfel de situaţii.

Una dintre situațiile preferate ale femeilor în care acestea se simt complet libere și relaxate este cea în care stau dezbrăcate la ele în casă. În aceste momente, este foarte posibil să îți dai seama că te-ai trezit făcând niște lucruri cel puțin ciudate și te-ai întrebat dacă nu cumva este ceva în neregulă cu tine.

Dacă ai simţit vreodată că eşti singură şi nimeni nu îşi dă seama care sunt lucrurile pe care tu le faci și care sunt motivele pentru care le faci, vrem să îţi spunem că noi, celalte fete, ştim cu ce te confrunţi şi te înţelegem!

Dacă vrei să te convingi, îţi spunem că suntem convinse că te vei regăsi şi tu în această listă, aşa cum şi noi am făcut-o!

1. Dansezi în oglindă pe muzică ritmată încercând să îți dai seama dacă ai avea talent de dansatoare sau nu.

2. Te prefaci că ești stripteuză și încerci să vezi dacă ai fi bună la această slujbă și dacă i-ai face pe cei din jur să fie interesați de tine sau nu.

3. Îți împingi sânii cât mai aproape unul de celălalt încercând să vezi dacă ai putea avea un decolteu frumos și generos sau nu.

4. Îți evaluezi cu atenție corpul și te întrebi dacă vara asta arăți mai bine sua mai rău decât arătai vara trecută.

5. Te concentrezi asupra micilor defecte ale corpului tău și te îngrijorezi la gândul îmbătrânirii.

6. Îți învestighezi cu atenție buricul în încercarea de a vedea dacă s-au ascuns în el tot felul de lucruri ciudate precum scame sau puf.

7. Te uiți în oglindă la tine și încerci să îți umfli burta pentru a încerca să îți dai seama cum vei arăta atunci când vei fi gravidă.

8. Încerci să îți aduci burta cât mai mult în interior pentru a vedea dacă ai putea să fii complet plată sau nu.

9. Te fardezi ca și când ai pleca la o petrecere și probezi lenjerie frumoasă imaginându-ți că joci într-o scenă de film.

10. Te întinzi în pat sau pe podea și te relaxezi complet, încercând să îți pui ordine în gânduri și în viață și gândindu-te care sunt deciziile corecte pe care ar trebui să le iei.

11. Te așezi jos și te uiți cu atenție să vezi dacă burtica ta face colăcei atunci când stai jos.

12. Te uiți în oglindă și te gândești “îmi place de mine”(Dacă nu faci acest ultim lucru, ar trebui, pentru că ești minunată).

Citește și 10 ALEGERI pe care sigur nu le vei regreta peste 10 ANI!

În viață, mai mult decât orice altceva, regretăm șansele de care nu am profitat, relațiile în care ne era prea frică să ne implicăm și deciziile pe care am așteptat prea mult timp pentru a le lua. Fiecare dintre noi a experimentat regrete, dar nu este niciodată prea târziu. Cât timp suntem în viață, putem face orice. Putem schimba ziua de mâine și putem să îndepărtăm regretele zilelor ce au trecut.

Iată 10 idei pe care le poți pune în aplicare pentru a scăpa de orice fel de regrete sau gânduri care îți dau bătăi de cap:

#1. Explorează ceea ce iubești să faci și progresează

Dacă-ți petreci viața încercând să definești ideea de TU văzut prin prisma altora, nu vei fi fericit. Încearcă lucruri noi, încearcă orice. Explorează. Vezi ceea ce te face fericit în interior și ceea ce te emoționează. Găsește oameni cu care să rezonezi. Fii tu însuți și progresează într-un domeniu care îți place!

#2. Trăiește după propriile reguli

Cum ziceam la punctul nr. 1, vei întâlni oameni care vor vrea, inevitabil, să te ducă în propria lor direcție. Ceea ce este bun pentru ei, poate fi greșit pentru tine și invers. Vedem lumea diferit și, dacă te iei după sfaturile altora, vei pierde multe ocazii. Este mult mai bine să trăiești după regulile tale decât după ale altora.

#3. Trezește-te în fiecare dimineață cu un plan pentru ziua respectivă

Lumea nu-ți datorează nimic și nici tu nu datorezi nimic lumii. Tu însuți îți ești dator să trăiești și să fii fericit. Nu mai visa la cai verzi pe pereți și începe să faci tot felul de lucruri. Asumă-ți responsabilitatea și vei avea control asupra vieții tale. Întotdeauna este prea târziu să aștepți ca cineva să facă ceva pentru tine. Fii productiv fără să te stresezi și fă lucrurile cum trebuie, mai ales în viața ta personală.

#4. Lasă smartphone-ul deoparte și bucură-te de fiecare clipă

Telefoanele mobile ne pot distrage foarte tare atenția de la lucrurile care contează cu adevărat!Trăiește prezentul. Experiențele noi sunt importante, așa că tot ce poți face este să te bucuri cât mai mult de momentele din prezent.

#5. Practică mai des bunătatea

Bunătatea e cel mai bun răspuns în orice situație. Când devii adult și te uiți înapoi spre anii pe care i-ai trăit, vei realiza că multe dintre lucrurile cărora le-ai acordat extrem de multă importanță, nu mai contează. Fii un om bun și vei rămâne în memoria oamenilor drept persoana pe care s-au putut baza oricând.

#6. Iubește-te

Prima dragoste rareori rămâne lângă tine, iar următoarele două-trei relații nu-s atât de intense. Dragostea e în tine, nu în alte persoane, asta ne face umani. Trebuie să te iubești mai întâi pe tine. Până nu te vei iubi pe tine, nu vei reuși să faci nimic și nici nu îți vei găsi jumătatea.

#7. Muncește mai puțin și petrece mai mult timp cu oamenii care îți sunt dragi

Ai auzit zicala ”Cele mai bune lucruri din viață sunt gratis”? Ei bine, a petrece timp de calitate cu familia și prietenii, distratul cu animalele de companie și experiența intimității cu partenerul de viață, reprezintă momente speciale. Relaxează-te mai des și nu te mai stresa!

#8. Spune lucrurile pe care simți să le spui

Vorbește clar și răspicat despre sentimentele tale. Fii curajos, nu te ascunde după deget. Mulți oameni sunt frustrați pentru că tac și nu spun ce au de spus. Frustrările pot conduce la multă nefericire pe parcursul vieții, așa că alege să spui ce ai de spus.

#9. Îndepărtează-te de lucrurile toxice

Meriți respect din partea oamenilor de lângă tine, însă meriți și să te simți mereu bine și să nu suferi în mod inutil. Este important să te îndepărtezi de lucrurile și persoanele nocive din viața ta.

#10. Lasă-i să plece pe cei care nu te merită

În viață, a ne desprinde de oameni este unul dintre cele mai grele lucruri pe care le putem face. O să dai peste tot felul de oameni și o să crezi că, la primul sărut, ești complet îndrăgostit, dar de fapt, ești îndrăgostit de sărutul în sine. Vei experimenta diferite situații cu diverși oameni, însă asta nu înseamnă că viața ta se sfârșește dacă îl pierzi pe unul dintre ei!

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus